Mitt varsel

I norsk idrett skal alle være trygge. Si ifra når du opplever noe som er et brudd på våre verdier, etiske leveregler, reglement og retningslinjer.

I samarbeid med NIF benytter vi et varslingssystem for uønskede hendelser.

Eksempler på kritikkverdige forhold kan være mobbing, trakassering, underslag, kampfiksing, juks eller seksuelle overgrep. Vi ønsker å høre fra deg så vi får mulighet til å tak i og håndtert kritikkverdige forhold på en god måte, og kan hindre liknende hendelser i fremtiden.

Det kan varsles både anonymt og med navn. Vi oppfordrer å varsle med navn, for at vi på best mulig måte kan ivareta begge parter. 

Klikk HER for å komme direkte til mitt varsel. 

fritidsnytt: «Bente Lovise Løvdal: – Ildsjeler over alle ildsjeler»

  • Post category:Nyheter

– I generasjoner har Bente Louise Løvdal, gjennom sitt unike engasjement og frivillig arbeid, bidratt til at Søgne turnforning er den klubben vi er i dag. Det heter det i begrunnelsen i forbindelse med at Løvdal fikk seg overrakt frivillighetsprisen under det store juleshowet til Søgne turnforening.

Les hele artikkelen hos fritidsnytt

N247: «Stort å få vår egen storstue»

  • Post category:Nyheter

Etter å ha kjempet i bortimot to tiår for å få en egen turnhall i Søgne var det bare store smil å se fra lederne i Søgne turnforening da klubbens nesten 50 trenere for første gang var samlet i basishallen som er en del av den nybygde Tangvallhallen. Tangvallhallen er igjen en del av Søgne skole- og idrettssenter og inneholder i tillegg til turnhallen en flerbrukshall, dansesal, klatrehall, styrkerom og sosiale soner. 

Les mer hos N247

Vi ønsker velkommen til sportslig leder!

  • Post category:Nyheter

Det er med stor glede vi kan ønske Espen Skjelnes velkommen som sportslig leder i Søgne Turnforening!
Espen har vært aktiv i turnmiljøet fra han startet i Mandal turnforening i 1995. Han har vært aktiv utøver og trener i troppsgymnastikk i alle år, og de siste årene vært hovedtrener for ett av sørlandets beste troppsgymnastikklag.
Inntil nylig har han også jobbet som veileder for instruktørene ved Skyland Trampolinepark.
Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å ta del i den sportslige utviklingen i klubben, det inkluderer ansvar for trenere og trener-utvikling, konkurranse partier og arrangementer.
I tillegg vil sportslig leder ha tett oppfølging av ny basishall for turnen, som er planlagt for desember 2022.
Espen har fokus på å skape gode opplevelser, positive trenings-miljøer og mestring for alle. Med sin erfaring, allsidige bakgrunn og hans engasjement for unge ser vi i Søgne Turnforening frem til å ha Espen med på laget!

Stengt frem til påske

Søgne Danseklubb, Søgne Turnforening og Søgne Håndballklubb har i ettermiddag tatt en felles beslutning om å stenge trening frem til påske.

Lokale retningslinjer gir oss mulighet til å fortsette treninger, men med smittesituasjonen som den er nå med mange i karantene og ventekarantene i vårt område, har vi allikevel vurdert at det kan være klokt med en pause fra hallidrettene. Mange samles på tvers av skoler, klasser og kohorter og det vil være vanskelig å gi et godt tilbud hvis det skal deles i små kohorter.

Vi håper på støtte og respekt for valget fra våre medlemmer, og gleder oss til å se dere alle igjen over påske.

MvhStyret i Søgne Danseklubb, Søgne Turnforening og Søgne Håndballklubb

Søgne Turnforening får Basishall!

  • Post category:Nyheter
Basishall
Søgne turnforening er kjempefornøyd med at det nå skal bygges en stor basishall på Tangvall!

For å lese mer vennligst se nyhetsartikkelen fra N247.no: – Endelig ny storstue

Idrettens basishall defineres som en treningshall
for turn med permanent oppmontert utstyr.

Kulturdepartementet

Korona virus, Turnsøndag og trening

Søgne Turnforening følger alle anbefalingene fra Kristiansand kommune, Norges Idrettsforbund og FHI.

  • Som følge av siste dagers utvikling har Søgne Turnforening bestemt seg for å utsette Turnsøndag.
  • Alle treninger onsdag 11 mars og torsdag 12 mars er kansellert. Kommer tilbake med mer info om neste ukes treninger.

Generell info

Vi oppfordrer alle medlemmer og følge hygiene tiltakene som er anbefalt, og unngå klemming, hand hilsning og high five.  Vi ønsker at barna holdes hjemme fra trening hvis de har symptomer på sykdom, hoste eller mye slim/snørr. Dersom noen har familie i karantene fra etat/lege ønsker vi at gymnasten holdes unna trening. Og generelt sett ønsker vi at alle som ikke føler seg 100% holder seg hjemme.


Vi håper at alle fortsatt blir frisk og at vi ser dere snart igjen på trening!


Med vennlig hilsen,

Søgne Turnforening